Bier troubadour jan nota

Gratis online Bierproeverij

9 April 2021

inloggen vanaf 20:20 uur. De online Bierproeverij start om 20:30 uur!

Wat moet je doen?

Om mee te doen met deze unieke online bierproeverij, koop je bij Jumbo Kooistra Makkum een Mackum Bier pakket (de bruine cadeauverpakking waar twee biertjes en een glas in zitten).

Mackum Bier is een authentiek gebrouwen bier met een flinke doses Makkumer karakter

QR-Code

In de verpakking zit een klein kaartje van de bier Troubadour. Op de achterzijde van dit kaartje staat een QR-Code. Scan de code met je telefoon of tablet en je wordt automatisch naar de juiste plek geleid. 

Live Stream

Op de website van de Bier Troubadour (waar je automatisch komt na het scannen van de QR-Code) vind je informatie over deze avond, maar belangrijker nog, de link naar de stream van de Mackum bierproeverij.
Vanaf 20:20 uur kun je inloggen. We tellen dan in tien minuten af naar 20:30 uur voor de start van deze online bierproeverij.

Voorbereiding

Zorg thuis voor een feestelijke sfeer en vergeet niet de biertjes rechtop en koud te zetten (Mackum Bier smaakt het lekkerst als het gedronken wordt met een temperatuur van 7˚C). Bij het openen van bier kan het soms zijn dat er ‘gushing’ plaatsvindt. Dit betekent dat het bier eerder de fles uit gaat dan de bedoeling is. Houd hem dus nooit boven je laptop, je nieuwe bank of in de buurt van je Rembrandt etc. 

We maken er een feestje van! Voor straks alvast, Tsjoch!

Deze online bierproeverij bestaat uit; muziek, foto’s en verhalen – verteld door Tjerk Bruinsma – over makkum.

Verder antwoorden op vragen zoals; Hoe kwam Mackum Bier tot stand, welke ingrediënten zorgen voor het unieke karakter en waar komt die “C” uit de naam “Mackum Bier” vandaan? 

Maar het belangrijkste van deze avond is natuurlijk, Mackum Bier proeven.